Stedendriehoek

Tapperij den Olifant klaar voor TIV!

Luid de herfst in met een drankje en een dansje! Vrijdag 20 september is het weer tijd voor TIV. Deze editie vindt plaats bij Tapperij den Olifant, waar eigenaar Frits je opwacht met een welkomstdrankje en eigengemaakte lasagne. En ben je voor 19.30 uur binnen, dan krijg je deze hap voor niets!

Frits TIV’t op vrijdag
Vanaf 19.00 uur begint je weekend pas echt goed. Op de laatste zomerdag t(r)appen we de herfst feestelijk af bij TIV in Tapperij Den Olifant. Vanaf 21.00 uur knallen de ‘Hete Hits van Frits’ door de speaker en wordt het dansen geblazen!

Gratis Lasagne
Tickets voor TIV kosten €5,- en zijn verkrijgbaar via tisvrijdag.eventbrite.nl. Bij de ticket zijn entree en een welkomstdrankje inbegrepen. En ben je op tijd binnen, trakteert Frits op lasagne!

TIV, wat staat voor Tisvrijdag, bestaat uit een vijftal ondernemende vrienden, die het organiseren van goede feesten in Apeldoorn in de vingers hebben. Renée Krijgsman, Niels Verhoek, Robin van der Spek, Marie- Claire van den Akker en Kim Steenbergen richtten eerder dit jaar de stichting op. Met als voornaamste doel elke tweede vrijdag van de maand een feest voor Apeldoorn te organiseren. De stichting heeft geen commercieel belang. “We willen gewoon een leuk feest in Apeldoorn, voor en door toffe mensen.”