Stedendriehoek

Strijd om de Casa Bonita Bokaal

Maar liefst honderd jonge voetballers gaan zaterdag 13 mei voor de zevende keer de sportieve strijd aan om de Casa Bonita Bokaal. De organisatie van het voetbaltoernooi ligt bij Robur et Velocitas en Zorggroep Apeldoorn en omstreken.

Het toernooi begint om 09.30 uur op veld 1 van de voetbalclub Robur. Vanuit daar trekken alle deelnemers onder feestelijke begeleiding van het Apeldoornse jeugdkorps DAP naar de velden bij Casa Bonita. Na het hijsen van de vlag en het zingen van het Wilhelmus gaat de bal naar de middenstip en klinkt het startsein voor de wedstrijden. Iedereen is welkom om de wedstrijden te bekijken. Er is een springkussen voor de kinderen en ook is er allerlei lekkers te koop. Om 12.00 uur is de prijsuitreiking en krijgt het winnende team de befaamde bokaal overhandigd.

Ontmoeten

De Casa Bonita Bokaal is opgericht om meer maatschappelijke verbondenheid in de wijk te creëren. De jonge voetballers van Robur, de oudere bewoners van verpleeghuis Casa Bonita en alles daar tussenin komt samen om elkaar te ontmoeten en een mooie dag met elkaar te beleven. Iedereen is welkom aan de Anklaarseweg  91 in Apeldoorn.