Stedendriehoek

Sterk, stoer en sexy

APELDOORN – Het is een feestelijk jaar voor Dessous Lingerie, gevestigd aan Korenstraat 118. “In het najaar gaan we op grootse wijze stilstaan bij ons 35-jarig jubileum en nu al kunnen we trots onze nieuwe lijn van de PrimaDonna-collectie presenteren”, glimlacht Karlijn Molenbroek tevreden.

Het Amerikaanse model Myla Dalbesio fungeert al jarenlang als uithangbord voor het gerenommeerde merk PrimaDonna. “Zij was altijd al ingenomen met de perfecte pasvorm van de collectie, maar miste tot dusver de stoerheid. Die is er nu, met deze nieuwe collectie. High fashion, robuust en draagbaar. En de kleur zwart is sowieso altijd goed. De vrouwen tussen (globaal) 25 en 45 jaar gaan hier helemaal wild van worden, dat weet ik zeker. Mijn vriendinnen en ik zijn het in ieder geval al.”

De zogenoemde Urban Style viert de rondingen van de dames, die zich hiermee stoer, vrouwelijk en zelfverzekerd gaan voelen. “Bovendien past de lingerie en ondermode bij iedere outfit”, garandeert Karlijn. “Wat Myla over deze collectie zegt, kan ik alleen maar onderschrijven: je voelt je hierin sterk, stoer en sexy en kunt hiermee de hele wereld aan.” Nu de lentezon zijn heerlijke stralen over ons uitstort, is ook de badkleding weer een gewild item bij Dessous: “De badpakken zijn helemaal terug en erg populair. We hebben ook hierin een uitgebreide collectie.”

De reden van het succes van Dessous Lingerie is, zo zegt Karlijn, ‘dat we ons niet hebben laten verleiden om concessies te doen in kwaliteit’. “Als je een speciaal merk zoekt voor lingerie, nachtmode en badmode, goed geadviseerd wilt worden en vervolgens lang plezier wilt hebben van je aankoop, dan ben je bij ons aan het goede adres. Tevens hebben wij een leuk spaarsysteem voor onze vaste klanten.”

De openingstijden van Dessous Lingerie zijn: maandag van 13.00 tot 17.30 uur, dinsdag, woensdag en vrijdag van 09.30 tot 17.30 uur, donderdag van 09.30 tot 20.00 uur, zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur. Dessous Lingerie is telefonisch te bereiken op nummer 055-5220360 of zie de website www.dessouslingerie.nl