Sport

‘We pakten een grote voorsprong en wonnen’

Op donderdag 23 mei werden de finalewedstrijden van het Blacklight Volleybal Toernooi, georganiseerd door Accres Sportstimulering, gespeeld. Met volle moed streden wij om de 11 tot 15e plek. De strijd was aan; alle teams streden net iets harder dan vorige week voor een mooie eindplek.

Net als vorige week werden de wedstrijden in drie poules gespeeld. Wij streden in de laagste poule en konden hooguit nog 11e worden. Onze eerste wedstrijd ging redelijk gelijk op, tot de laatste zes minuten. Vanaf dat moment pakten wij een grote voorsprong en wonnen. Dat was nog eens een goed begin van de avond.

Fluorescerende tape
De blacklight hairspray en polsbandjes waren vorige week niet zo’n groot succes. Tijd om wat anders te proberen; we zijn niet voor één gat te vangen. Teamlid Jolanda vond fluorescerende tape. Als een soort brandweermannen hadden we onszelf ingetaped en gaven we licht in het donker.

We kunnen de bal niet de schuld geven van ons verlies; deze was beter zichtbaar dan de vorige wedstrijden. Wel kunnen we zeggen dat we ons best hebben gedaan en het een en ander over volleybal hebben geleerd van onze oud-volleyballer Jolanda. Daarnaast zijn we niet helemaal onderaan beland; we wisten de 14e plek te bemachtigen.

Lees hier de blog over de eerste poulewedstrijden.