Sport

Volleybaltoernooi voor buurten

UGCHELEN – Volleybalvereniging DIAVO verzorgt op zaterdag 13 mei weer het gezellige, recreatieve buurtvolleybaltoernooi met gratis deelname voor jong en oud, geoefend èn ongeoefend.

“Het buurtvolleybaltoernooi met gratis deelname is al jaren een begrip. DIAVO organiseert hiermee een laagdrempelig en sportief evenement om met elkaar te ervaren hoe leuk volleybal is. Toch is er ook genoeg uitdaging voor fanatiekelingen, want er wordt op verschillende niveaus gespeeld. De regels zijn enigszins aangepast. Groepjes van vier spelers spelen de wedstrijden op een kleiner veld. Dit maakt het spel snel en dynamisch. Niet alleen leuk om zelf te spelen, maar zeker ook om naar te kijken”, aldus de organisatie. “Voor de basisschoolleerlingen is er een superleuk fun-event met coole attributen en volleybalspelletjes. Aanmelding voor dit kids-event is niet nodig.”

Het toernooi vindt op 13 mei van 13.00 tot 17.30 uur plaats op de velden van vv Albatross aan de Brouwersmolenweg 440 in Ugchelen. Aanmelden kan tot en met 30 april via e-mail diavo.nl/buurtvolleybaltoernooi2023.