Sport

Staf AGOVV extra jaar op Berg en Bos

APELDOORN – De Technische Commissie (TC) van AGOVV is verheugd om te kunnen melden dat de volledige staf van de A-selectie het contract met een jaar heeft verlengd. Gerrit Brouwer (hoofdtrainer), Ben Kanselaar (assistent-trainer), Jeroen Gerritsen (keeperstrainer) en Jos Derksen (verzorger & hersteltrainer) zijn dus ook na dit seizoen actief op sportpark Berg en Bos.

AGOVV staat in de winterstop op een negende plaats in de derde klasse B. Uit twaalf competitieduels pakten ‘De Blauwen’ zeventien punten. Na een moeilijke seizoenstart is AGOVV voorzichtig opgekrabbeld. Het team van Gerrit Brouwer bleef in de laatste vier competitieduels ongeslagen en heeft momenteel de koppositie in handen in de tweede periode.

Gert Sangers, bestuurslid Technische Zaken, is blij met de contractverlenging van de gehele staf. “Beide partijen zijn heel tevreden over de samenwerking en zien perspectief voor een extra jaar. Er is vertrouwen in de aanpak van de technische staf en het verbeteren van de A-selectie in de tweede helft van het seizoen, maar ook voor volgend seizoen.”

Naast de staf blijven ook de leiders Ap Bolsenbroek, Henk van Baal en Hans van Houttum volgend seizoen actief voor de A-selectie van AGOVV.