Sport

Spelers blijven AGOVV trouw

APELDOORN – De selectie van AGOVV voor het seizoen 2019-2020 begint steeds meer vorm te krijgen. Nadat er eerder al acht selectiespelers hadden aangegeven ook volgend seizoen graag in het blauwwit te willen voetballen en drie nieuwe spelers als versterking voor het voetlicht traden, geven opnieuw drie vaste krachten hun ‘ja-woord’ aan AGOVV.

De Technische Commissie is blij te kunnen melden dat Hugo Beekers, Mike Koldenhof en Maikel van der Wijk AGOVV ook in het seizoen 2019-2020 de club trouw blijven. Onder de nieuwe trainers Gerrit Brouwer en Ben Kanselaar wil de club een stabiele derdeklasser worden met ambities voor meer en Beekers, Koldenhof en van der Wijk maken daar graag deel van uit.

Middenvelder Hugo Beekers (30) speelt al zijn hele (voetbal)leven voor AGOVV.. Komend seizoen is hij 25 jaar lid van de Blauwen.. Hij hoopt op ‘een leuk en gezellig seizoen met goed voetbal;’.

Keeper Mike Koldenhof (22) kwam in 2017 over van Vios Vaassen en is sindsdien een betrouwbare sluitpost gebleken. Aan het einde van het afgelopen seizoen verloor Koldenhof zijn basisplaats aan Ruben Fremouw, maar Mike is van plan zich terug te knokken: ‘ik hoop mijn vorm weer te pakken en zo de club te helpen. Ik heb het goed naar mijn zin op sportpark Berg en Bos. De mensen zijn aardig en doen altijd hun best voor je. Voor volgend seizoen heb ik wel een stille hoop op terugkeer naar de Tweede Klasse.’

Maikel van der Wijk (22) werd het afgelopen seizoen clubtopscoorder met twaalf goals. Ook hij kiest met overtuiging voor een langer verblijf op sportpark Berg en Bos: ‘de nieuwe trainers hebben een goed plan en goede ideeën. Daarbij komen er een aantal nieuwe spelers, onder andere mijn maatje Niek Averesch die ik nog ken van mijn tijd bij PEC Zwolle. Ik hoop dat we een goed seizoen krijgen. Het zou mooi zijn als we bovenin mee kunnen draaien en promoveren naar de Tweede Klasse.’

Hoewel de selectie voor volgend seizoen behoorlijk op sterkte is, hoopt de Technische Commissie de komende week opnieuw twee namen van bekende spelers te presenteren .

Foto van links naar rechts: Maikel van der Wijk, Mike Koldenhof, Hugo Beekers.