Sport

Richard van Beek vertrekt bij csv Apeldoorn

APELDOORN – Aan het einde van dit seizoen gaat Richard van Beek csv Apeldoorn verlaten. De 29-jarige middenvelder gaat op zoek naar een nieuwe club waar hij meer aan spelen hoopt toe te komen.

Van Beek is momenteel bezig aan zijn tiende seizoen bij de rood-gelen en speelde tot op heden 141 officiële wedstrijden. De clubjongen debuteerde op achttienjarige leeftijd in het vlaggenschip en maakte onder andere het kampioenschap in de eerste klasse, promotie naar de topklasse en de districtsbekerwinst mee in zijn periode op het Orderbos.

Tussentijdse mutaties

Ogúzhan Sahin en Lucas Scala zijn in de winterstop vertrokken bij csv Apeldoorn. Sahin kwam afgelopen zomer over van competitiegenoot Excelsior ’31, maar kon zijn draai niet vinden bij csv Apeldoorn en besloot tussentijds te vertrekken. Scala is teruggekeerd naar zijn geboorteland Brazilië.

Ook fysiotherapeut Brian Koldenhof heeft in de winterstop afscheid genomen van csv Apeldoorn. Hij kon zijn functie niet langer combineren met zijn werk- en privésituatie. Bert ter Beeke maakt daardoor de overstap van het tweede elftal naar het eerste elftal.

Csv Apeldoorn bedankt Richard, Ogúzhan, Lucas en Brian voor hun inzet voor onze vereniging en wenst Bert veel succes.