Sport

Perdon, Bredewolt, Meijer en Dibbink verlengen, Bouwmeester vertrekt

APELDOORN – Jesse Perdon, Dean Bredewolt, Yorik Meijer, en Fedde Dibbink blijven langer bij csv Apeldoorn. Het viertal heeft hun contract met een seizoen verlengd. Luca Bouwmeester vertrekt daarentegen bij de rood-gelen.

De twintigjarige Jesse Perdon is alweer bezig aan zijn vierde seizoen. De centrale verdediger die met zeventien jaar en 66 dagen zijn debuut maakte in het vlaggenschip heeft in 53 wedstrijden minuten gemaakt.

Dean Bredewolt is bezig aan zijn eerste seizoen op het Orderbos. De 22-jarige doelman maakte in de zomer de overstap van DVS ’33 naar csv Apeldoorn. De inwoner van Epe kwam in alle zeventien officiële wedstrijden in actie en maakte daarin een uitstekende indruk.

Linksback Yorik Meijer gaat voor zijn vijfde seizoen in de hoofdmacht van csv Apeldoorn. De 22-jarige Apeldoorner, die tot op heden 28 officiële duels speelde, is momenteel herstellende van een blessure.

Fedde Dibbink heeft ook de intentie om volgend seizoen uit te komen voor de eersteklasser. De achttienjarige multifunctionele verdediger kwam in de winterstop van vorig seizoen over van de JO19-1 en speelde sindsdien 26 wedstrijden. Momenteel is de VWO-scholier aan het oriënteren waar hij volgend schooljaar gaat studeren. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat Dibbink zijn keuze om te blijven moet herzien.

Naast het aanblijven van Perdon, Bredewolt, Meijer, en Dibbink vertrekt Luca Bouwmeester. De 21-jarige verdediger kan hoogstwaarschijnlijk volgend seizoen het voetballen bij csv Apeldoorn niet combineren met zijn werk en gaat daarom op zoek naar een andere vereniging waar hij tevens meer aan spelen hoopt toe te komen.