Sport

Mike Koldenhof keert terug bij csv Apeldoorn

APELDOORN – Mike Koldenhof maakt volgend seizoen onderdeel uit van het vlaggenschip van csv Apeldoorn. De 21-jarige doelman keert na een afwezigheid van drie jaar terug op het Orderbos, waar hij de gehele jeugdopleiding doorliep. De afgelopen drie seizoenen verdedigde de Apeldoorner achtereenvolgens het doel van VIOS Vaassen en AGOVV.

“Ondanks het feit dat ik het naar mijn zin heb bij AGOVV en daar volgend seizoen ook zou spelen, kies ik voor csv Apeldoorn. De kans om terug te keren bij de club waar ik mijn hele jeugd een mooie tijd heb gehad en veel mensen ken, kan ik namelijk niet aan mij voorbij laten gaan. Ik wil met csv Apeldoorn gaan strijden in de eerste klasse en ik hoop dat we kunnen terugkeren naar de hoofdklasse. Persoonlijk wil ik mij verbeteren en de strijd aangaan met Dean Bredewolt,” vertelt Koldenhof over zijn terugkeer naar csv Apeldoorn.

Tegenover de komst van Koldenhof staat het vertrek van Sil Fiddani. De doelman heeft besloten om volgend seizoen uit te gaan komen voor Berkum. Ook Sefa Yildirim (SVZW), Mike Peters (Scherpenzeel), Steven Koopmans (WSV) en Jelmer Boleij (onbekend) verlaten csv Apeldoorn.

Voor volgend seizoen liggen er inclusief Koldenhof zeventien spelers vast: Luca Bouwmeester, Jesse Hartgers, Yorik Meijer, Sebastian van Laar, Fabian Put, Steven van Es, Sander Krijns, Dean Bredewolt (DVS ’33), Edilson José Coelho (Rohda Raalte), Olaf Kluitenberg, Jeffrey van Amersfoort (beiden WSV), Fedde Timmer, Fedde Dibbink, Romano Luhukay (KHC), Jesse Perdon en Joey Bosz (AGOVV) gaven eerder hun jawoord aan csv Apeldoorn.