Sport

Mike de Beer per direct toegevoegd aan selectie csv Apeldoorn

APELDOORN – csv Apeldoorn heeft zich per direct versterkt met Mike de Beer. De 21-jarige rechtsbuiten trainde de afgelopen weken mee op het Orderbos en deze week heeft de KNVB de overschrijving goedgekeurd. Daardoor kan hij zaterdag in het duel met Hierden zijn debuut maken in het roodgeel.

Mike de Beer begon met voetballen bij Apeldoornse Boys waar hij al snel werd gescout door Vitesse. Bij Vitesse doorliep hij de gehele jeugdopleiding en speelde de Apeldoorner vorig seizoen 25 wedstrijden met Jong Vitesse in de tweede divisie. Na zijn vertrek in Arnhem was De Beer op proef bij diverse profclubs waarna hij aansloot bij tweededivisionist HHC Hardenberg. Door omstandigheden verliep de eerste seizoenshelft anders dan gehoopt en besloot hij begin december te vertrekken.

“Mike wil graag in het restant van dit seizoen veel minuten maken en zich in de kijker spelen bij clubs uit de top van het amateurvoetbal”, aldus bestuurslid technische zaken, Gerrit Malkus, die content is met de tussentijdse aanwinst. “Mike is daarnaast voor ons een toegevoegde waarde en kunnen we dus spreken van een win-win-situatie.”

De Beer is zelf ook blij met zijn overgang naar csv Apeldoorn. “Ik ben goed opgevangen door de staf en de spelersgroep. Mijn doel is inderdaad om zoveel mogelijk te spelen en belangrijk te zijn voor het team in de vorm van doelpunten en assists. Ik heb er zin in om vanaf zaterdag weer officiële wedstrijden te gaan spelen.”

csv Apeldoorn wenst Mike veel succes!