Sport

Max op groot scherm

APELDOORN – Op zondag 3 mei is het eindelijk zover: de Grand Prix Formule 1 komt terug op Nederlandse bodem. Het uitgelezen moment om samen naar ‘onze’ Max Verstappen te gaan kijken.

“En dat doen we dan ook in Grand Prix-stijl”, vertelt Dani Levy. “Op 3 mei verandert de evenementenhal op het Zwitsalterrein in een heuse Grand Prix Arena, waar op een XXL HD-scherm de coureurs voorbij scheuren. Diverse extra schermen laten je beelden zien vanuit de F1-wagens, backstage en vanuit de lucht. Je kunt staan, zitten of plaatsnemen aan je eigen VIP-tafel, terwijl de raceauto’s uit de schermen knallen!”

Hij vervolgt: “Zelf ook al eens over het GP-circuit willen racen? Dat kan! Er zijn race-simulatoren aanwezig met daarop het Zandvoort GP Circuit. Zet jij de beste tijd neer? Vanaf 14.00 uur staat het scherm aan en zijn de bars geopend. Het geluid van piepende banden is te horen en op het scherm staat het voorprogramma aan voor de liefhebbers. Vanaf 15.10 uur is de race te bewonderen op het mega-grote HD-scherm.”

Na het einde van de race vindt nog een afterparty plaats. “Zing, dans, feest (en drink) mee na de wedstrijd, met de DJ, Apeldoornse artiesten, Nederlandstalige meezingers, foodtrucks en goed gevulde bars.”