Sport

Levi van der Spek van SVZW naar csv Apeldoorn

APELDOORN – In het komende seizoen heeft csv Apeldoorn de beschikking over Levi van der Spek. De middenvelder komt over van competitiegenoot SVZW en tekent een contract voor een seizoen.

Levi van der Spek, geboren op 6 januari 1999 in Almere en vanaf zijn derde woonachtig in Deventer, begon met voetballen bij SV Colmschate ’33. Op zijn negende maakte hij de overstap naar Vitesse waar hij speelde tot zijn achttiende. Vervolgens kwam de aanvallend ingestelde middenvelder nog anderhalf jaar uit voor PEC Zwolle, een half seizoen voor hoofdklasser MSC uit Meppel en sinds dit seizoen voor SVZW.

“Ik wil graag veel aan spelen toekomen en laten zien wat ik kan. Dat is er bij SVZW nog niet helemaal uitgekomen. Ik train voor mijn gevoel goed, maar er staat een vast team waardoor ik het voornamelijk moet doen met invalbeurten”, vertelt de eerstejaars fysiotherapie-student. “Daarnaast ben ik enige tijd geblesseerd geweest, maar ben ik nu gelukkig weer fit en hoop ik de laatste maanden van dit seizoen van waarde te zijn voor SVZW in strijd om de bovenste plaatsen.”