Sport

Jong ontmoet oud bij Join the Heroes

APELDOORN – Tijdens het voetbalevenement Join the Heroes herleven op zaterdag 17 augustus voor even de glorietijden op sportpark Berg en Bos. Een selectie bestaande uit spelers die tijdens de tweede betaald voetbalperiode uitkwam voor AGOVV Apeldoorn (2003-2013) neemt het op tegen oud-spelers van de amateurtak van de 106 jaar oude voetbalvereniging.

Het wordt een voetbalfeest voor jong en oud. Niet alleen de (oud)spelers en de huidige AGOVV-selectie staan namelijk in het zonnetje, ook de club heeft een speciale plaats gereserveerd voor de jeugd. Kinderen krijgen de kans om samen met de spelers – hand in hand- het veld op te komen voor de aftrap van de wedstrijd. De organisatie Join the Heroes heeft nog plekken vrij voor wie dit leuk lijkt! Kinderen van 3 tot en met 10 jaar kunnen zich opgeven voor dit bijzondere moment.

Aanmelden kan onder vermelding van naam en leeftijd bij Ton van Beek via telefoonnummer 06-46324469. De deelnemers dienen op zaterdag 17 augustus uiterlijk om 17.15 uur bij het hoofdveld van AGOVV aanwezig te zijn.

Een kleine greep uit de spelers die op deze dag aanwezig zullen zijn: Arno Splinter, Henk Baum, René Bot, Stanley Tailor, Koen Garritsen, Erik Wegh, Rein Meekels, Dennis van der Ree, Jaime Bruinier, Julius Wille, Stefan Postma, Gonzalo Garcia, Senol Kök, Jan Michels, Robert Roest, Daan Huiskamp en Timothy Cathalina. Deze selectie staat onder leiding van coach Marco Heering.

De hoofdwedstrijd van Join the Heroes begint zaterdag 17 augustus om 17.30 uur.