Sport

Hopman & broertjes Averesch ook volgend seizoen actief bij AGOVV

APELDOORN – AGOVV is blij om te kunnen melden dat het met drie volgende spelers overeenstemming heeft bereikt over een extra seizoen op sportpark Berg en Bos. Nadat eerder Lars Hoekman (27), Kevin Jansen (28) en Armon Veeneman (25) al hun jawoord gaven, hebben ook Marco Hopman (27) en de broertjes Niek (22) en Frank (25) Averesch toegezegd volgend seizoen voor ‘De Blauwen’ te spelen.

In de missie van de club om met AGOVV een stabiele derdeklasser te worden en in de toekomst meer stappen te kunnen zetten op sportief gebied, streeft de club ernaar om de selectie kwalitatief op peil te houden. De toezeggingen van Hopman en de broertjes Averesch dragen hieraan bij. Zowel Marco als Niek en Frank kunnen rekenen op een basisplaats en zijn met hun prestaties belangrijk voor AGOVV.

Hopman is bezig aan zijn tweede opeenvolgende seizoen op Berg en Bos, nadat hij overkwam van Excelsior’31. De Eerbeker speelde in de jeugd ook al bij AGOVV, waar hij eerder samenwerkte met huidig hoofdtrainer Gerrit Brouwer. Hopman is multi-inzetbaar, aangezien hij dit seizoen al op de drie verschillende posities aan de linkerflank in actie kwam.
Niek en Frank Averesch zijn twee goede bekenden van Hopman, want ook zij kwamen over van Excelsior’31. Uit zijn tijd in de jeugd bij

PEC Zwolle kende Niek al Maikel van der Wijk, die al wat langer bij AGOVV speelt. Dat maakte de overstap voor de in Rijssen woonachtige broertjes makkelijker, die zich sowieso snel hebben aangepast in Apeldoorn. Niek is een betrouwbare centrale verdediger, waar Frank voorin op de flanken voor gevaar zorgt.

In de komende periode zal AGOVV nog meer spelersnieuws bekendmaken.

Tags: