Sport

Dubbelaars in het strijdperk

KLARENBEEK – Tennisvereniging De Zweepslag in Klarenbeek is een kleine vereniging met de perfecte balans tussen inspanning en ontspanning. “Met twee gravel­ en ook twee kunstgrasbanen kunt u bij ons het hele jaar door spelen. Wij kennen pas een winterstop als het echt hard heeft gevroren of als de banen zijn ondergesneeuwd. De overige dagen van het jaar kunt u bij ons altijd terecht. Daarnaast zijn onze banen verlicht en kunt u dagelijks tot 23.00 uur tennissen”, vertelt Leo Slijkhuis.

Door de vereniging worden diverse evenementen georganiseerd, gaat Slijkhuis verder. “Je kunt bijvoorbeeld meespelen in een competitieteam en er worden jaarlijks clubkampioenschappen gehouden: in juni de singels en in september de dubbels (dames, heren en gemengd). Elk jaar in augustus hebben wij een gezellig open dubbeltoernooi voor 40- en 55-plussers, dus ook nu. Mocht je je nog willen inschrijven voor dit toernooi, dan kan dit nog steeds. Het toernooi vindt plaats van maandag 19 tot en met zondag 25 augustus.”

Per leeftijdscategorie kunnen deelnemers voor maximaal één onderdeel inschrijven, tot uiterlijk zondag 11 augustus. Slijkhuis: “We hebben momenteel rond de honderd aanmeldingen en we kunnen 180 spelers kwijt. Wie wil meedoen, beloven we een hoop gezelligheid en hapjes en drankjes tegen lage prijzen.” 55-plussers kunnen ook in de categorie 40+ inschrijven via telefoon 06-46174569, e-mail zweepslag.toernooi@outlook.com en website www.tvdezweepslag.nl.