Sport

Drietal geeft jawoord voor langer verblijf bij AGOVV

APELDOORN – Kevin Jansen (28), Lars Hoekman (27) en Armon Veeneman (25) hebben hun jawoord gegeven voor een extra seizoen bij AGOVV. Het drietal speelt al langere tijd op Berg en Bos en de club is dan ook blij dat zij ‘De Blauwen’ trouw blijven.

Voor Hoekman is het al zijn vijfde opeenvolgende seizoen in de A-selectie. Hij keerde in 2015 terug bij AGOVV, na eerder voor CSV Apeldoorn en WSV te hebben gespeeld. Onder de huidige hoofdtrainer van AGOVV, Gerrit Brouwer, speelde hij in de jeugd van AGOVV al in de A1. Ook dit seizoen is Hoekman weer een vaste basisspeler en bovendien tweede aanvoerder. De aanvallende middenvelder scoorde in alle officiële wedstrijden van dit seizoen tot nu toe vier keer.

Jansen kwam in 2016 terug bij AGOVV. Hij is bezig aan zijn vierde seizoen en is onder Brouwer de aanvoerder. De centrale verdediger speelde in de jeugd ook in de blauwe kleuren en maakte daarna een uitstapje naar Columbia. Samen met Niek Averesch, overgekomen van Excelsior’31, vormt Jansen een betrouwbaar duo.

Ook Veeneman speelt, na een eerdere afwezigheid van acht jaar, alweer voor het vierde seizoen op rij voor AGOVV. In 2016 kwam hij samen met toenmalig trainer Jerry Cooke mee naar Berg en Bos. In het verleden speelde de linksback in diverse jeugdelftallen van AGOVV, waarna hij overstapte naar Beekbergen. In zijn vierde seizoen is Veeneman basisspeler, nadat hij vorig seizoen wegens werkomstandigheden weinig in actie kon komen voor ‘De Blauwen’.

In de komende periode spreekt AGOVV met meerdere spelers voor een langer verblijf bij de club. De technische staf, met daarin onder andere hoofdtrainer Gerrit Brouwer en assistent-trainer Ben Kanselaar, gaf in een eerder stadium al aan ook volgend seizoen actief te zijn bij de club.

Tags: