Sport

csv Apeldoorn gaat voor tweede zege op rij op het eigen Orderbos

APELDOORN – Na de verdiende driepunter bij hekkensluiter Huizen (3-4 winst) kan csv Apeldoorn zich zaterdag 14 april weer opmaken voor een volgende krachtmeting op het eigen Orderbos. De tegenstander is AZSV uit Aalten. De wedstrijd is voor beide teams van groot belang wanneer het gaat om lijfsbehoud in de hoofdklasse B. Bij winst kan het zonnetje weer voorzichtig doorbreken op het Orderbos en de onstabiele atmosfeer zomaar richting Aalten verdwijnen.

Niet alleen de resultaten zorgden voor een onrustige periode bij csv Apeldoorn. Ook het aangekondigde vertrek van een aantal sterkhouders binnen het elftal baarde zorgen voor de korte en langere termijn. Een van de vertrekkende spelers is Charlie van der Hulst. Hij is na de terugkeer van de geblesseerde Joost Krijns even op het tweede plan geraakt en moest plaatsnemen op de bank. “Ik baal er natuurlijk van dat ik mijn steentje niet kan bijdragen als basisspeler op dit moment, maar ik speelde gewoon niet goed en begrijp de keuze van de trainer”, aldus een realistische Van der Hulst.
Omdat Van der Hulst in een levensfase zit waarbij zijn maatschappelijke carrière prioriteit heeft, zal hij aan het eind van dit seizoen de club verlaten. Van der Hulst kwam bij csv Apeldoorn binnen als tweedejaars C en hij bereikte dus uiteindelijk de hoofdmacht van de rood-gelen. “Ik bewaar onder andere mooie herinneringen aan mijn debuut in de zomer van 2013 in de oefenwedstrijd tegen AZ, en natuurlijk de bekerwedstrijd dit seizoen tegen Willem II”, aldus van der Hulst. “Hoewel ik er met een zware armblessure af moest tegen de Tilburgers, kijk ik met trots terug op die wedstrijd”, blikt hij terug op zijn periode op het Orderbos.
“Ik hoop dat ik aan het eind van het seizoen afscheid neem van een club die ook volgend seizoen weer in de hoofdklasse uitkomt en ik hoop daar de komende weken mijn bijdrage aan te mogen leveren”, aldus Van der Hulst. De wedstrijd begint zaterdag om 15.00 uur. De twee wedstrijdsponsors zijn Zijlstra Keukenstudio voor een heerlijke keuken om te koken en te leven en Payroll Experts voor iedere organisatie die met personeel werkt.

door Johan Wind