Sport

Creators FC bezoekt Apeldoorn voor voetbalwedstrijd

Het voetbalteam van Creators FC bezoekt op woensdag 31 mei het prachtige voetbalcomplex van WSV in Apeldoorn. De YouTubers en influencers nemen het op tegen het team van Don Bosco Apeldoorn. Ben jij benieuwd welke strijders er tijden deze unieke wedstrijd het veld gaan betreden? Koop dan snel je kaartje en kom beide teams aanmoedigen. 

Don Bosco Apeldoorn:

Team Don Bosco Apeldoorn is een samengesteld team uit jongeren die dagelijks tot wekelijks te vinden zijn in het jongerencentrum in Apeldoorn. Allen met een hart voor voetbal en vol passie.

Creators FC:

Het team van Creators FC bestaat hoofdzakelijk uit YouTube’ers en influencers. De deelnemende bekendheden zijn onder andere: De Bankzitters, Stefan De Vries, Vincent Visser en Chahid Charrak (DutchPerformante).

Het goede doel:

De volledige opbrengst van deze wedstrijd gaat naar Voedselbank Apeldoorn. Bij Voedselbank Apeldoorn werken de hele week door enthousiaste vrijwilligers, met hart voor hun medemens, om bij 750 Apeldoorners weer een gezonde maaltijd op tafel te krijgen.

Tijden:

Om 19:30 wordt er afgetrapt. Vanaf 18:00 ben je welkom om een mooi plekje te vinden. Heb je trek of niet gegeten? Eten en drinken vind je in de verkooppunten op het complex van WSV Apeldoorn.

Tickets:

Kaartjes zijn te koop via deze link

Locatie:

WSV Apeldoorn

De Voorwaarts 450

7321 MG Apeldoorn