Sport

Bouwmeester, Hartgers en Meijer verlengen contract bij csv Apeldoorn

APELDOORN – Luca Bouwmeester, Jesse Hartgers en Yorik Meijer dragen ook komend seizoen het tenue van csv
Apeldoorn. De drie spelers verlengen hun contract met een seizoen.

Luca Bouwmeester maakt dit seizoen voor het eerst deel uit van het vlaggenschip. De twintigjarige rechtsback annex rechtshalf speelt voornamelijk zijn wedstrijden in het tweede elftal en wacht nog op zijn eerste officiële minuten in het vlaggenschip. Desondanks is het jeugdexponent blij met zijn contractverlenging: “Ik heb helaas mijn debuut nog niet mogen maken, maar op de trainingen leer ik veel. Ik zal hard moeten werken om een basisplaats te veroveren, want dat is uiteindelijk mijn doel.”

Jesse Hartgers gaat voor zijn zevende seizoen bij csv Apeldoorn. De 25-jarige middenvelder speelde afgelopen zaterdag zijn 133e wedstrijd in het rood-geel en is uitgegroeid tot een dragende speler. De inwoner van Hoenderloo ziet geen redenen om te vertrekken bij de club: “Ik heb geen concrete aanbiedingen gekregen van andere verenigingen. Daarnaast heb ik het prima naar mijn zin, want csv Apeldoorn is een leuke club waar ik met veel plezier voetbal.”

Yorik Meijer is bezig aan zijn derde seizoen op het Orderbos. De 21-jarige linksback heeft tot op heden veertien wedstrijden gespeeld, waarvan dertien in het huidige seizoen. Meijer hoopt dat hoofdtrainer Jeroen Burghout volgend seizoen niet meer om hem heen kan. “Aan het begin van dit seizoen stond ik regelmatig in de basis, maar wisselde ik goede wedstrijden af met mindere wedstrijden. Ik moet constanter mijn niveau laten zien, want dan kun je uitgroeien tot een vaste basisspeler.”