Sport

Albatross wint van Beekbergen in bekerwedstrijd maar is niet door

UGCHELEN – Albatross speelde zondagmiddag thuis tegen v.v. Beekbergen. De wedstrijd begon om 14.00 uur. Albatross en Beekbergen wilden beide druk zetten naar voren, maar kansen kwamen er bijna niet voor beide ploegen. Na zon 10 minuten spelen wist Albatross

te scoren. Zo stond het 1-0 en moest Beekbergen nog een tandje bijzetten.

Albatross bleef druk zetten en kreeg meerdere gevaarlijke kansen. Vlak voor de rust wist een speler te scoren voor Albatross. Zo het team met een 2-0 voorsprong de rust in.

De tweede helft begonnen beide ploegen wederom sterk. Tot zon 20 minuten voor het einde was er eigenlijk niks aan de hand voor Albatross. Beekbergen kreeg enkele kansen maar tot een echt schot op doel kwam het niet. Albatross daarin tegen had al wel 4-0 voor kunnen staan maar de bal wilde er maar niet in.

De laatste 20 minuten verzwakte Albatross en kreeg Beekbergen meerdere kansen en werd de ploeg gevaarlijker. Door goed druk te wist Beekbergen dan ook de stand terug te brengen naar 2-1. De laatste minuten werd alles geven door beide ploegen maar de scheidsrechter begon ook steeds meer een rol te spelen en begon meerdere kaarten te trekken. Er vielen uiteindelijk drie in de laatste 15 minuten; twee voor Albatross en een voor de aanvoerder van Beekbergen.

In de blessuretijd wist Albatross nog de 3-1 te maken. Ondanks de winst gaat zij niet door voor de beker en kan zij zich op maken voor de eerste competitiewedstrijd volgende week.