Stedendriehoek

Sfeervol en gastvrij bij De oude Kwekerij

EPE – Op 1 november vorig jaar opende de Azaleakwekerij aan de Bijsterbosweg 6 in Epe haar deuren onder de nieuwe naam De oude Kwekerij.

De nieuwe opzet met onder andere het brocanteplein (16 brocantewinkels onder 1 dak) en de terugkeer van de kamerplanten in de buitenkas blijkt succesvol. Vele bezoekers hebben de weg naar de kwekerij weer gevonden en zijn enthousiast. De ommezwaai van kwekerij naar sfeervolle woonwinkel is zeker een aanwinst voor het winkelaanbod van Epe en omgeving. Maar liefst 2500m2 overdekt winkelplezier met een breed en gevarieerd aanbod is voor menig toerist in de regio een leuk dagje uit.

Eén ding is er zeker niet veranderd met de nieuwe opzet: het is er nog steeds sfeervol en gastvrij! Op vrijdag 15 en zaterdag 16 februari wordt dit nog eens extra onder de aandacht gebracht. Twee dagen waarop alle bezoekers dit zullen ervaren.
“Men kan onder andere genieten van: de nieuwe voorjaarsmode en accessoires tijdens de modeshow van Roos Fashion en Jeanne D’Arc Living, tal van kortingen op het brocanteplein, alle trends voor uw eigen sfeervolle interieur bij Kas-Kado, exclusieve pelletkachels en bij onze gast Zuster Evie kunt u terecht voor lekkernijen om thuis klaar te maken. In de buitenkas vindt u bovendien, naast de vertrouwde azalea’s, ook een mooi aanbod van eigentijdse kamerplanten, groene voorjaarsdecoraties en een uitgebreide potterie-collectie. Voor de inwendige mens is er smaakvolle catering in de gezellige koffiecorner.
Iedereen is welkom op vrijdag 15 februari van 10.00 tot 21.00 uur (koopavond) en zaterdag 16 februari van 10.00 tot 17.00 uur.