Stedendriehoek

Sexy hunks en paarden op een kalender

STEDENDRIEHOEK – Knap en gespierd, dat zijn de twaalf uitverkoren mannen op de Horse and Hunk kalender 2020 absoluut. Tel daar nog maar even een flinke dosis lef bij op, want op de foto gaan met een paard van gemiddeld 600 kilo is niet niks.

De twaalf knappe mannen zetten zich belangeloos in voor het goede doel: Brooke Hospital for Animals. Deze stichting zet zich in om paarden en ezels gratis medische hulp te geven in landen zoals Egypte en Pakistan. Die hulp is hard nodig want als het dier door een wond bijvoorbeeld niet kan werken, dan heeft het gezin ook geen inkomsten.

De hunks hebben behoorlijk wat doorzettingsvermogen. ‘Ik had nog nooit op een paard gezeten en toen kreeg ik te horen dat het paard ook nog ging steigeren. Dat was even slikken. Gelukkig had het paard Any Dales Maximus Aurelius behoorlijk wat ervaring met films en optredens en steigerde alleen op commando. Zo kon ik mij goed voorbereiden en was echt een fantastische ervaring’ aldus hunk Diego Gonzalez-Clark. Hunk Floris Aarts rijdt vaker paard dus voor hem was het gesneden koek om de shoot te doen. ‘Het paard waar ik op reed had er zin in dus we gingen behoorlijk hard in galop maar dat is juist ook zo leuk!’ vertelt Floris.

De Horse and Hunk kalender wordt dit jaar voor de elfde keer uitgegeven. Oprichtster Fianne Imminga (30) is zeer trots op het resultaat: ‘Dit jaar hebben we weer veel variatie aan modellen. Sommige mannen zijn model maar we hebben ook een aantal hunks die nog geen ervaring hebben. Zo zit er altijd een leuke man bij. Mocht de man niet bevallen is er gelukkig nog een paard om naar te kijken.’ De foto’s zijn wellicht pikant maar zeker niet aanstoot gevend of ordinair.

De kalender is te koop via de website www.horseandhunk.nl  en in verschillende winkels door het gehele land. De verkooppunten zijn op de website te vinden.

Foto’s: Nikki de Kerf