Stedendriehoek

Saxion Open in Apeldoorn

APELDOORN – Op woensdag 21 maart vindt de open dag van Saxion in Apeldoorn plaats. Van 16.00 tot 21.00 uur krijgen aankomend studenten informatie over de opleidingen Hotel Management (zowel Nederlands – als Engelstalig), Security Management en Integrale Veiligheidskunde. Voor de andere opleidingen van Saxion kunnen bezoekers hun vragen stellen bij een algemene informatiestand.

Het is de laatste Open Dag van Saxion in Apeldoorn tijdens dit studiejaar. Studiekiezers die in september 2018 met een opleiding willen starten, worden geadviseerd zich uiterlijk op 1 mei aan te melden voor een opleiding. Dit kan ter plekke tijdens de open dag in Apeldoorn, mits ze hun DigiD kennen.

Tijdens de open dag in Apeldoorn kunnen studiekiezers presentaties bijwonen van de opleidingen Hotel Management en Integrale Veiligheidskunde en de studierichting Security Management, die onder deze laatste opleiding valt. Integrale Veiligheidskunde wordt aangeboden bij Saxion in Deventer en Enschede.

Hulp bij studiekeuze
Studiezoekers die nog twijfelen, kunnen studiekeuzegesprekken met decanen voeren. Er wordt ook informatie gegeven over de aansluiting van het voortgezet onderwijs op het hbo, toelating en studiekeuze. Diegenen die Hotel Management, Integrale Veiligheidskunde of de studierichting Security Management liever in deeltijd willen volgen, kunnen daarover meer informatie krijgen bij de Saxion Parttime School.

Meer informatie en inschrijven
Studiezoekers, en hun ouders, zijn van harte welkom in het nieuwe gebouw aan de Spoorstraat 29. De locatie ligt op loopafstand van Apeldoorn CS. Bezoekers wordt aangeraden de trein te nemen. Vooral omdat parkeermogelijkheden bij de locatie zeer beperkt zijn.

Meer informatie is te vinden op www.saxion.nl/opendagen. Via deze website kunnen aspirant-studenten zich ook inschrijven voor de open dag.