Stedendriehoek

Ruim 2.500 euro opgehaald voor Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn

APELDOORN – Op vrijdag 8 november is er voor de 13e keer het jaarlijks Herdenkingsconcert gehouden, traditiegetrouw in de Grote kerk in Apeldoorn.

Ongeveer 1.300 bezoekers bezochten het concert dat jaarlijks aangeboden en georganiseerd wordt door het familiebedrijf Rouwcentrum Rouwenhorst. Dit concert is voor alle families waarvoor zij het afgelopen jaar een uitvaart mochten verzorgen en staat in het teken van ‘even stilstaan bij het gemis van een overleden dierbare’.

Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn

Tijdens het concert is er een collecte gehouden voor Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn. In Apeldoorn leven zo’n 400 à 500 zwerfjongeren tussen de 18 en 24 jaar, die geen eigen dak boven hun hoofd hebben en van plek naar plek gaan. Vaak zijn dat jongeren die op jonge leeftijd uit huis zijn geplaatst, omdat hun ouders niet meer goed voor hen kon zorgen.

De opbrengst van de collecte was € 2.685,-. Dankzij de giften en de aanvulling door het rouwcentrum kon er afgelopen vrijdag door het team van Rouwcentrum Rouwenhorst een cheque van € 3.000,- worden aangeboden aan Marco Betman en Simon Boon, beide Ambassadeurs van Stichting.

Bron: Rouwcentrum Rouwenhorst