Stedendriehoek

Rondje voor goed doel

BUSSLOO – Bussloo is een van de mooiste recreatiegebieden in Nederland en bij uitstek geschikt om te wandelen en hardlopen. Op zondag 13 oktober wordt er weer een Rondje Thermen Bussloo gehouden, waar wandelaars en hardlopers hun hart kunnen ophalen. Er is de keuze uit vier verschillende afstanden: 5, 7,5, 10 en 15 kilometer.

Iedere deelnemer ontvangt een fraai ‘Rondje Bussloo-aandenken’. Daarnaast ontvangt iedere deelnemer een saunavoucher van Thermen Bussloo voor een dagje gratis entree. Meer informatie en inschrijven online via www.rondjethermenbussloo.nl.   

Er hangt ook een goed doel aan het ‘Rondje’, namelijk de Stichting Beat Batten, die zich inzet voor onderzoek voor kinderen met de ziekte Batten. De ziekte van Batten (Batten Disease) is de benaming voor een groep erfelijke stofwisselingsziekten die vrijwel uitsluitend voorkomt bij kinderen. In Nederland wordt 1 op de 50.000 kinderen getroffen door Batten.

Deelnemers kunnen direct een donatie doen aan de stichting, of zelf een actie starten als zij meelopen met het Rondje Thermen Bussloo op 13 oktober. Zie hiervoor de website www.inactievoorbeatbatten.nl