Stedendriehoek

Riwis Zorg & Welzijnopent deuren voor publiek

APELDOORN/BRUMMEN – Altijd al eens willen weten welke zorg je krijgt in een woonzorglocatie voor ouderen en welke leer-/werkactiviteiten er zijn voor jongeren en volwassenen met psychische problemen? Of hoe het is om te werken in de zorg of psychische begeleiding? Kom dan naar één van de twee open dagen op 16 en 17 maart van Riwis Zorg & Welzijn. De koffie staat klaar!

Riwis Zorg & Welzijn begeleidt mensen met psychische problemen in de driehoek Apeldoorn, Hattem en Doetinchem en levert ouderenzorg en thuiszorg in Eerbeek en Brummen. Het uitgangspunt hierbij is dat iedere bewoner, of cliënt, een zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk leven kan leiden. Het motto hierbij is: ‘Geloof in eigen kunnen’.

Open dagen
Vrijdag 16 maart tussen 15.00 en 17.00 uur zijn er rondleidingen op het Zwitsalterrein aan de Vlijtseweg 132 in Apeldoorn. Zie en ervaar tijdens deze rondleidingen welke leerwerkbegeleiding GGZ-cliënten krijgen.

Zaterdag 17 maart tussen 10.00 en 14.00 uur is er een open dag bij woonzorglocatie Tolzicht, Burgemeester de Wijslaan in Brummen. Tijdens de rondleidingen wordt een appartement bezocht, verteld over de aangeboden zorg en de verschillende dagbestedings- en vrijetijdsactiviteiten.

Sfeer proeven
Ook verpleegkundigen niveau 3, woonbegeleiders of mensen die als vrijwilliger aan de slag willen, zijn van harte welkom tijdens deze open dagen. Er zijn medewerkers aanwezig die kunnen vertellen over hoe het is om te werken bij Riwis Zorg & Welzijn. Maak kennis en kijk op www.riwis.nl voor actuele vacatures en meer informatie.