Stedendriehoek

Reis mee met André Kuipers

APELDOORN – Begin oktober is het weer tijd voor het Kinderboekenweekfeest. “Traditiegetrouw vieren we dit in de Kinderboekenweek – dit jaar van 2 tot en met 13 oktober – en wel op zaterdag 5 oktober”, aldus de organisatie.

“Die dag is er tussen 12.15 en 17.00 uur van alles te doen, zien en beleven in CODA. Op dit moment zijn we volop bezig met de programmering. Wat we wel al kunnen vertellen is dat Tosca Menten de te gekke opening verzorgt en dat André Kuipers (zie foto) voor een spectaculair slot gaat zorgen!” Het thema van dit Kinderboekenweekfeest is ‘Reis mee!’ “En wat een geweldig thema is dat. Want wie vindt reizen nu niet leuk? Of dat nu echt op reis gaan is of in je fantasie de mooiste avonturen beleven…”

Op zaterdag 5 oktober reis je in CODA mee met André Kuipers, de Nederlandse ruimtevaarder die als tweede Nederlander écht de ruimte in is gegaan. In zijn verhalen neemt hij je mee naar die bijzondere plek. Maar er zijn meer bekenden: zo verzorgt Tosca Menten (Dummie de Mummie) de te gekke opening en is er een heuse meet & greet. Mathilde Masters, Lisa Boersen en Loes Riphagen verzorgen workshops die natuurlijk helemaal aansluiten bij het thema. Meer informatie is verkrijgbaar via de website www.coda-apeldoorn.nl/feest en via de Facebookpagina.