Stedendriehoek

Projectkoor denkt al aan kerst

APELDOORN – Er zijn inmiddels al een tiental aanmeldingen voor het projectkoor Merry Christmas. Maandag 26 augustus starten de wekelijkse repetities van 20.00 tot 22.00 uur in Gigant, Nieuwstraat 377. Op het programma staan bekende kerstliederen en tevens Bridge over Troubled Water, You’ll never walk alone en Gabriella’s song, en dat in een schitterend arrangement.

Sopranen, alten, tenoren en bassen kunnen zich aanmelden voor deelname aan de twee concerten op zondag 8 december in de Jacobuskerk te Enschede en zondag 15 december in de Grote Kerk te Apeldoorn.
“Het wordt een afwisselend concert met medewerking van topsolisten, kinderkoor en Choir Twente. Dit alles wordt begeleid door professioneel symfonieorkest Orchestra Twente. In Enschede wordt dit alweer de zevende editie van Merry Christmas. “Echter kijk ik vooral enorm uit naar het eerste concert in Apeldoorn in de Grote Kerk. De voorbereidingen zijn in volle gang. Ik kan niet wachten om te beginnen met de repetities”, aldus dirigent en initiatiefneemster Monique Kokkeler (foto). “Houd je van zingen? Meld je dan aan via de site www.orchestratwente.nl of stuur een bericht naar info@orchestratwente.nl
Foto: Lara Bommartini