Stedendriehoek

Proeflessen in weerbaarheid

APELDOORN – Woensdag 18 september verzorgt de afdeling Sportstimulering van Accres proeflessen weerbaarheid voor jeugd van 9 tot en met 12 jaar en volwassenen (21+). Deelname is gratis. Tijdens de proefles krijgen deelnemers de mogelijkheid kennis te maken met de training die van 9 oktober tot en met 11 december wordt aangeboden.

Weerbaar zijn betekent dat je op een goede manier voor jezelf opkomt; dat je vertrouwt op jezelf en durft te staan voor wat je vindt. Weerbaarheid werkt preventief en het verkleint de kans dat je te maken krijgt met pesten, grensoverschrijdend gedrag of geweld. Weerbaarheidstraining is een ruim begrip en loopt van sociale vaardigheden tot aan fysieke zelfverdediging.

“Bij de weerbaarheidstraining leer je op een goede manier voor jezelf opkomen en kom je steviger in je schoenen te staan. Wil jij je zelfvertrouwen verbeteren, beter nee leren zeggen en je eigen grenzen leren kennen? Doe dan vrijblijvend mee aan de proefles op woensdag 18 september. De training wordt gegeven door een gediplomeerde docent mentale en fysieke weerbaarheid. Voor jeugd van 9 tot en met 12 jaar van 15.00 tot 16.30 uur (ouders zijn ook welkom) en voor volwassenen (21+) van 19.30 tot 21.00 uur bij wijkcentrum dok Zuid, 1e Wormenseweg 460 in Apeldoorn.” 

Geïnteresseerden voor de proefles kunnen zich per e-mail aanmelden: rbongers@accres.nl. Kijk voor meer informatie op de website sportstimulering.accres.nl.