Stedendriehoek

Proef de sfeer bij Kanaalconcerten

APELDOORN – “Kom jij ook naar de Kanaalconcerten op vrijdag 24 en zaterdag 25 augustus? Een prachtig en uniek nazomerfestival in de buitenlucht. Geniet van muziek en lekker eten op de sfeervolle kanaaloevers van Apeldoorn. En de toegang is helemaal gratis. Een mooie afsluiting van de zomer, die wat ons betreft niet lang genoeg kan duren!” aldus bestuurslid Chantal Ophuis.

“Het programma van deze dertiende editie is er een waar we alleen maar van konden dromen”, zegt Ophuis, communicatieadviseur bij marketingcommunicatiebureau Factstory, verantwoordelijk voor de communicatie. “Op vrijdagavond gaan we dansen op ‘gouwe ouwe’. ABBA Tribute gaat er namelijk gegarandeerd voor zorgen dat de beentjes van de vloer gaan. Inmiddels hebben ze een overvolle agenda met optredens in binnen- en buitenland en worden ze door verschillende muziekbladen gezien als de beste ABBA Tribute band van Europa. Het belooft een spectaculaire avond te worden in Apeldoorn. “We verwachten volle kanaaloevers.”  

Gevarieerd programma
Op zaterdag komt Alain Clark: zanger, gitarist, componist, producer en vooral muzikant in hart en nieren. Met hits als Father & Friend, Blow Me Away en Back In My World in zijn achterzak is Clark niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Ophuis: “Hier wil je bij zijn! We zijn trots dat we hem op de zaterdagavond, samen met het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht, op ons eigen podium mogen ontvangen. Later op de avond zorgen Big Band (vrijdag) en de Skyblasters (zaterdag) voor spetterende afterparties. Vermuyen and Friends, DJ SENGA, Lisa Imhoff en verschillende andere artiesten maken dit weekend onvergetelijk. O ja, op vrijdagavond is er ook nog een businessborrel, powered by Ondernemers in Bedrijf en Bedrijvenkring Apeldoorn. De perfecte gelegenheid om bij te praten met jouw zakelijke relaties.” 

Smaakparade
Lekker eten en drinken zijn onlosmakelijk verbonden met de Kanaalconcerten. “Laat je verrassen door de Smaakparade waar diverse restaurants uit onze eigen regio je laten proeven wat ze in huis hebben. Ze presenteren hun gerechten in kleine hapjes, zodat je van alles kunt proeven. Er zijn spareribs, er is pasta, tapas, carpaccio, cheesecake, ijs, koffie en nog véél meer. De Smaakparade is op vrijdag én zaterdag geopend. Zorg dat je trek hebt!”

Vrijdag 24 augustus
17:30 Bjorn-Olle Gruben
17:30 – 20:00 BUSINESSBORREL Powered by BKA en Ondernemers in Bedrijf
18:15 DJ Senga
19:00 Vermuyen en Friends
20:00 ABBA TRIBUTE
22:15 Later als je Big Band
23:30 Afterparty met DJ Senga
00:00 Einde

Zaterdag 25 augustus
17:30 Lisa Imhoff
18:15 DJ Jazzper
19:00 Monica Coronado & Manito
20:00 Alain Clark
22:15 Spetterende vuurwerkshow
22:30 Afterparty met Skyblasters
00:00 Tot volgend jaar!

Alle tijden onder voorbehoud