Stedendriehoek

Popkoor PowerPop wint ‘goed voor elkaar’-prijs

APELDOORN – Op woensdag 19 december heeft popkoor PowerPop de ‘Goed voor elkaar’-prijs ter waarde van 1.000 euro ontvangen van Univé Stad en Land. Via Stichting voor Elkaar draagt Univé bij aan goede doelen in de buurt, die zich bezighouden met elkaar ontmoeten en persoonlijk contact. Hieraan gekoppeld is de jaarlijkse ‘Goed voor elkaar’-prijs.

Voorzitter Marga Nijhuis van popkoor PowerPop: “We zijn er heel blij mee! Met dit bedrag konden we eindelijk een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan. We hebben hiermee een nieuwe professionele geluidsinstallatie aangeschaft. Met deze nieuwe apparatuur kunnen we een mooie verbeterslag maken in de kwaliteit van onze optredens en concerten.’

‘De prijs is verdiend’

Elwin Berghuis en Jeroen van der Poel van Univé Stad en Land zijn verheugd met de bijdrage die Univé via de Stichting voor Elkaar op deze wijze aan PowerPop kan leveren. “Wij zijn altijd op zoek naar goede doelen (verenigingen) die een bijdrage leveren aan de lokale samenleving. Popkoor Powerpop heeft met haar optreden in Orpheus dit jaar laten zien dat samenwerking tot een mooi resultaat kan leiden. De prijs voor Powerpop is verdiend! Wij komen dan ook graag de prijs overhandigen.”

Als muzikale ondersteuning en als dank voor de prijs gaf Powerpop een miniconcert op de avond van de uitreiking. Kijk voor meer informatie over popkoor Powerpop op www.popkoorpowerpop.nl.