Stedendriehoek

Politiek Café op TV

Mark Sandmann

APELDOORN – Donderdag 7 november om 17.00 uur wordt in Artcafé SamSam, Van Kinsbergenstraat 17, aflevering 2 opgenomen van het programma Politiek Café op TV. In deze aflevering ontvangt RTV Apeldoorn weer diverse gasten: Alinda Fredriks, vice-fractievoorzitter van het CDA, wethouder Detlev Cziesso en de vorige week afgetreden wethouder Mark Sandmann. In zijn rubriek ‘Joost mag het weten’ gaat Joost de Wilde op zoek naar het antwoord op de vraag wat er nu precies gebeurt op de donderdagavond als de leden van de gemeenteraad bij elkaar komen.

Praten over OZB
Alinda Fredriks is als politicus van de maand voorgedragen door de politicus van vorige maand, Tim Kamphuis. Detlev Cziesso is wethouder van cultuur maar ook van financiën. Vanuit die laatste rol gaan de presentatoren Joost de Wilde en Jan Kort met hem praten over de perikelen omtrent de begroting. Apeldoorn heeft het financieel gezien zwaar en daarom gaat de OZB omhoog. Dat levert veel vragen, misverstanden en boze reacties op bij de inwoners van Apeldoorn. De rubriek ‘De discussie van de maand’ krijgt deze keer een bijzondere invulling middels een gesprek met de afgetreden wethouder Mark Sandmann. De uitzending is vrijdag 8 november vanaf 18.00 uur (en daarna ieder uur herhalend).

Frequenties RTV Apeldoorn: Ziggo Digitale TV: Kanaal 36; CI+ kanaal  329; Ziggo Analoge TV: Kanaal S15 Frequentie 256,00; KPN Glasvezel & VDSL: Kanaal 1355.