Stedendriehoek

Podium voor het bedrijfsleven

APELDOORN – Apeldoorn heeft prachtige bedrijven. Bedrijven die passie, lef en visie tonen; die zich dagelijks proberen te verbeteren. Op donderdag 11 oktober, tijdens de Apeldoorn Business Awards, krijgt het bedrijfsleven van Apeldoorn een podium.

De selectieprocedure voor de Awards is een serieuze zaak. De voordrachtcommissie selecteert per categorie een aantal bedrijven die uitgebreid worden besproken en beoordeelt op verschillende criteria. Ook tips via social media worden meegenomen. Na het opstellen van een longlist, is het de beurt aan de jury. De jury komt een aantal keren samen om de bedrijven te bespreken en informatie in te winnen. Er worden per categorie drie genomineerden geselecteerd. Alle genomineerde bedrijven krijgen bezoek van de jury en de beschikbare financiële en juridische informatie wordt gecheckt. Uiteindelijk bepaalt de jury per categorie een winnaar.

Ook het publiek krijgt de kans om een stem uit te brengen op zijn favoriet. De genomineerde met de meeste stemmen ontvangt de Publieksprijs. Een stem breng je uit via www.apeldoornbusinessawards.nl/stemmen.

De genomineerden van de Apeldoorn Business Awards 2018 zijn: Starters: Youngsters – Hopdonders – Distilleerderij De Groene Draak. Detailhandel: Bakkerij Keurhorst – IJs van Co – Bakken en Zo. Groothandel en Dienstverlening: Wassink Bestratingen – Keus Schoonmaak en Diensten – De Vlijt/Veluwse Schavuyt. Toerisme en Horeca: Stichting Drakenboot – Viva la Pizza – Huisje James. Industrie en Technologie: Cor Rijken Verpakkingen – K.I.M. – Henk van Tongeren Water & Techniek. Maatschappelijke organisaties: Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst – Stichting ‘kLEEF! – De Klup.

Award Night
De presentatie van de Award Night wordt voor het tweede jaar op rij verzorgd door Harm Edens. Zodra de Awards zijn uitgereikt, gaan de voetjes van de vloer. De negenkoppige band The Night Flight zorgt voor een onvergetelijke ervaring. De kaartverkoop voor de Award Night op 11 oktober is inmiddels gestart via de website www.apeldoornbusinessawards.nl/tickets .