Stedendriehoek

Platenbeurs Apeldoorn

APELDOORN – Sla nu je slag! Tijdens de CD & Platenbeurs in Dok Zuid krijg je de kans om voor een spotprijsje de mooiste platen en CDs te bemachtigen. Kom op maandag 2 april 2018 naar Dok Zuid voor deze jaarlijkse beurs. Mis je kans niet! Snuffelen tussen 100.000 CD’s en LP’sHet ouderwetse vinyl is weer helemaal on his way back! Een comeback waar menig artiest jaloers op is.

Sla je slag op maandag 2 april 2018 van 10.00 tot 16.00 uur op de CD & Platenbeurs in Dok Zuid.
Voor een zacht prijsje schaf je fijne LPs aan zodat je weer kan genieten van ouderwets gekraak.
Er zal op deze muziekdag een enorm aanbod kwaliteits vinyl en een aansprekende cd-keuze aanwezig zijn.
Tevens zullen er allerlei andere muziek-gerelateerde items worden aangeboden. Zo zullen er al “Zwarte Schijven” verkocht worden voor 1 euro maar ook Collector-items voor 100 euro en er worden meer dan 100.000 CD’s en LP’s aangeboden. Er zal een Normaal-stand aanwezig zijn. Deze standhouder brengt meer dan 250 items van de Achterhoekse trots Normaal mee. Gespecialiseerde stands in lps pop en rock zullen weer naar Apeldoorn komen. Maar ook de betere standhouders met een goede vinylsingles-assortiment komen 2e Paasdag naar Dok Zuid.

Ook kan je terecht voor al je lp en singlehoezen en schoonmaakbenodigheden voor je vinylcollectie. Alle genres zullen aanwezig zijn: Van Hardrock tot HipHop van New Wave tot Nederlandstalig. Uniek op de beurs zal zijn op deze beurs dat iedereen zijn eigen plaatjes zal kunnen draaien met geluid door de hele foyer. Dus direct de nieuwe aankoop laten horen aan alle bezoekers. Voor 1 moment ben jij de DJ van de platenbeurs.
Er zijn gratis Goodiebag met leuke promos en vinylsingles voor de eerste 150 bezoekers. Verder is er ook live muziek in de bar aanwezig. Entree: €4 euro / Gratis parkeren.
Info: www.variaworld.nl  / Wilco de Bruin 06-53381547