Stedendriehoek

Pets Place organiseert verwen-evenement voor trouwe viervoeters

EMST – Massages voor honden en een cursus geluk voor trouwe viervoeters: 25 gelukkige huisdieren en hun baasjes worden deze Dierendag extra verwend tijdens een speciale wellnessdag voor honden bij de Veluwse Bron. Ook zullen er dierenartsen aanwezig zijn op dit door dierenwinkel Pets Place georganiseerde evenement. Zij kunnen de bijzondere gasten een health check geven.

Waar normaal alleen mensen gebruikmaken van de faciliteiten van de Veluwse Bron, biedt het resort in de bossen tussen Apeldoorn en Zwolle speciaal op Dierendag een hondenrelaxplek en kunnen de dieren een duik nemen in het bijbehorende natuurmeer. De baasjes zelf kunnen ook genieten van een massage.

“De humanisering van onze huisdieren is een heel grote trend. De honden gaan mee op vakantie en we zijn heel bewust bezig met wat ze eten. Als we ze dan willen verwennen, willen we ook iets meer doen dan alleen een grote kluif geven”, vertelt Ard Malenstein, CEO van IJsvogel Retail waartoe Pets Place behoort. “Zo’n wellnessdag voor dier en baas past daarom perfect in de huidige manier waarop we met onze honden om willen gaan.”

Uitnodiging

Journalisten zijn van harte welkom om verslag te doen van deze dag. De baasjes en specialisten zijn beschikbaar voor interviews en uiteraard is het mogelijk om foto’s en video-opnamen te maken.

Programma

11.30-12.00: Ontvangst bij de Veluwse Bron
12.00-12.45: Welkomstwoord en fotomoment
13.00-17.00: Start workshopprogramma
17.00-17.30: Einde dag