Stedendriehoek

Penalty’s en leuke voetbaltrucjes

WILP – Op donderdag 25 oktober verzorgt Wilp Staat Op voor de vijfde maal de Zuid Voetbaldag op de velden van sv CCW’16. De voetbaldag start om 10.00 uur (aanmelden vanaf 09.30 uur) en is bedoeld voor alle mini’s, F-, E- en D-pupillen uit de omgeving. Rond 15.00 uur wordt bovendien het nieuwe pannaveld van sv CCW’16 officieel geopend.

Het project is wederom tot stand gekomen dankzij de medewerking van ZportZ, het bedrijf van Han Piels dat gespecialiseerd is in het organiseren van dergelijke voetbaldagen. In het verleden was Han speler van Go Ahead Eagles en nog steeds is hij helemaal verknocht aan het voetbalspel.

Voor het goede doel wordt een inschrijfgeld van €10,- per deelnemer gevraagd. Dit bedrag kan op de dag zelf worden voldaan. Hiervoor heeft de pupil een hele dag vertier met verschillende voetbalactiviteiten, zoals een voetbalcircuit, stropdas schieten en een snelheidskanon. Ook een voedzame sportlunch zit bij de prijs inbegrepen. Daarnaast is er een penaltycompetitie waarbij de jeugd het gaat opnemen tegen een keeper van Go Ahead Eagles. Deelnemers kunnen zich aanmelden via een mailtje naar wilpstaatop@gmail.com.

Een andere speciale gast deze dag is de 20-jarige Jasmijn Janssen uit Apeldoorn, een heuse alleskunner met een bal. Ze is Nederlands Kampioen Freestyle Voetbal en werd onlangs vierde bij de World Freestyle Masters in Tokio. Daarnaast schitterde ze ook al in reclamespotjes van Ajax en Huawei. Op 25 oktober komt ze haar kunsten vertonen tijdens de Zuid Voetbaldag en verzorgt ze een clinic voor alle deelnemers.