Stedendriehoek

Paleis Het Loo sluitbuitenseizoen af

APELDOORN – In het laatste weekend van september sluit Paleis Het Loo het seizoen feestelijk af met muziek, activiteiten en een kleine tuinbeurs. Er gelden reguliere tarieven.

Na zes maanden BuitenGewoon Open te zijn geweest, sluit Paleis Het Loo het seizoen zaterdag 29 en zondag 30 september af met alle activiteiten van de September Tuinmaand plus veel leuke extras. Publiek kan een kijkje nemen achter de schermen en samen met de tuinconservator of tuinbaas de eigen Kwekerij en Floriskas bezichtigen. In de Pompenkelder kom je alles te weten over de werking van de fonteinen en de bloemisten van Paleis Het Loo laten zien hoe een koninklijk boeket wordt geschikt. De tuinrondleidingen staan in het teken van het smakelijke thema ‘Een tuin om op te eten!’ er is live muziek (zondag) een proeverij van eigen confiture en een high-tea actie in Restaurant Balzaal.

De tuinen staan tot en met dit laatste weekend nog volop in de schijnwerpers met activiteiten voor jong en oud. Kijk voor het programma op: paleishetloo.nl/zien-doen/we-sluiten-buiten. Vanaf 15 december is Winterpaleis Het Loo geopend in een nieuwe formule op en rond het Stallenplein.