Stedendriehoek

Op zoek naar iconische foto’s

APELDOORN – “Maak of heb jij de mooiste foto’s van Het Nationale Park De Hoge Veluwe? Dan is dit je kans! Doe mee met de fotowedstrijd en wie weet wordt jouw foto tentoongesteld op de NS-stations Apeldoorn, Ede-Wageningen en Arnhem”, aldus de organisatie.

Het Nationale Park De Hoge Veluwe staat bekend om de indrukwekkende en diverse landschappen, de Witte Fietsen, het Jachthuis Sint Hubertus en natuurlijk de bijzondere dieren die er leven. “Heb of maak jij een foto die iconisch kan zijn voor het Park, waarmee je het in één oogopslag herkent? En zou je het leuk vinden als jouw foto tentoongesteld wordt op een NS-station? Doe dan mee met de fotowedstrijd.”

“Stuur jouw mooiste foto(s) van het Park in hoge resolutie (minimaal 1 MB) naar foto@hogeveluwe.nl  (onder vermelding van fotowedstrijd). Vermeld hierbij je naam de locatie van de foto en een bijschrift. Het is van belang dat de foto écht herkenbaar is voor het Park. Meedoen kan tot en met woensdag 15 mei. Met het inzenden van een foto accepteer je de wedstrijdvoorwaarden.”

De winnaars worden uiterlijk vrijdag 24 mei bekend gemaakt. De winnende foto’s worden van 3 tot en met 16 juni tentoongesteld op de digitale borden en spreads van station Apeldoorn station Ede-Wageningen en station Arnhem.