Stedendriehoek

Op zoek naarde Rommelpiet

APELDOORN – Woezel & Pip beleven op zondag 2 december een spannend avontuur in Theater Orpheus met de familievoorstelling ‘Woezel & Pip Op zoek naar de Rommelpiet!’ In deze bewerking van de voorstelling ‘Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos!’ gaan de hondjes samen met hun vriendjes Buurpoes, Molletje en hun ondeugende neefje Charlie op zoek naar de Rommelpiet.

Rommel de bommel, wat een gestommel! Wie zou dat toch zijn? Woezel & Pip zijn ook dit jaar weer in het theater te zien met een speciale Sinterklaasvoorstelling. Want ook in de Tovertuin komt de Sint op bezoek. Maar wie maakt toch al die rommel? ‘Woezel & Pip Op zoek naar de Rommelpiet!’ zal nog dagenlang het gesprek van de dag zijn.

Knutselen
Sinterklaas is natuurlijk dol op tekeningen en knutselwerkjes. Hij heeft de Rommelpiet gevraagd om alle kunstwerkjes te verzamelen, maar dat is veel te veel werk! Wil jij Rommelpiet helpen? Breng dan je tekening voor Sinterklaas mee naar het theater en lever hem vóór de voorstelling in bij de Woezel & Pip-stand.

Knuffelen
Na afloop van de voorstelling kun je natuurlijk ook nog eens lekker knuffelen met de levensgrote knuffels van Woezel en Pip in de foyer van het theater. De voorstellingen vinden 2 december om 14.00 en 16.00 uur plaats bij Theater Orpheus, Churchillplein 1. Kaarten zijn vanaf €16,25 (exclusief reserveringskosten) verkrijgbaar via www.orpheus.nl of telefonisch via 055-5270300. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/WoezelenPip.

Wie kans wil maken op vrijkaarten voor de voorstelling van 16.00 uur, kan uiterlijk donderdag 29 november 15.00 een mailtje sturen naar: redactie@stedendriehoek.nl