Stedendriehoek

Oorlogsdrama na kwarteeuw weer op witte doek

DEVENTER/APELDOORN – Filmliefhebbers die Spielbergs meesterwerk Schindler’s List altijd nog eens op het grote doek wilden zien, kunnen zondag 27 januari 13.00 uur in hun agenda zetten. Op deze dag, de Internationale Herdenkingsdag voor de Holocaust, wordt de filmklassieker eenmalig getoond bij Vue Deventer, Boreelplein 36 en Vue Apeldoorn, Nieuwstraat 381.

Het is 25 jaar na de officiële bioscooprelease dat de award-winnende film weer te zien is in de bioscoop.Kaarten voor Schindler’s List zijn verkrijgbaar via de website van Vue. De programmering van Schindler’s List is onderdeel van ‘Vue Classic’, een special die steeds populairder wordt. Vue gaat dit jaar nog meer filmklassiekers vertonen op het witte doek.

Het aangrijpende oorlogsdrama Schindler’s List kreeg twaalf Oscar-nominaties. De ruim drie uur durende film van Steven Spielberg is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over de Duitse oorlogsprofiteur Oskar Schindler (Liam Neeson) die tijdens de Tweede Wereldoorlog de levens redde van ruim duizend Joodse arbeiders. Voor meer informatie: www.vuecinemas.nl