Stedendriehoek

Online marketing matcht 2x tijdens Apeldoornse Beursvloer

Apeldoorn – Handelen zonder geld is helemaal hip: kennis, diensten en producten overdragen zonder dat de beurs geopend hoeft te worden. Stichting Present Apeldoorn organiseert hiervoor jaarlijks De Apeldoornse Beursvloer in het theater Orpheus, waarbij ondernemers met vraag en aanbod bij elkaar komen. Ook de bijeenkomst van dit jaar, op woensdag 28 maart, bracht weer verschillende ‘matches’ voort. Onder andere tussen online marketing bureau KGOM uit Deventer en De Klup en De Wereldwinkel, beide uit Apeldoorn.

KGOM is niet alleen een bureau dat totaaloplossingen biedt voor de ondernemer die bezig is met online marketing: er is ook een specifiek Academy onderdeel, met daarin een twaalftal online marketing cursussen. Toegang tot deze Academy wordt naar aanleiding van de Beursvloer aangeboden aan maar liefst twee matches: De Wereldwinkel en De Klup. Deze laatste is een organisatie die zich inzet om mensen met een beperking voldoende vrijetijdsmogelijkheden te bieden. Uit De Apeldoornse Beursvloer van vorig jaar kwam één match met KGOM: toen werd Het Therapiepaardje verblijd met toegang tot de cursussen.

Uiteraard draait De Apeldoornse Beursvloer om vraag en aanbod, en is er ook sprake van mooie tegenprestaties: De Klup schenkt Ton Terink van KGOM een uniek schilderij van kunstenaar Dolf Kraft (zie foto). De Wereldwinkel verzorgt als tegenprestatie binnenkort een smakelijk kopje koffie en een gebakje bij KGOM op kantoor.