Ondernemend

Totaaloplossing voor verduurzamen van uw woning

A. Rouwenhorst Isolatie, gevestigd aan Kayersdijk 169 in Apeldoorn, is gespecialiseerd in een totaaloplossing voor het verduurzamen van uw woning. “Na een deskundig onderzoek van een van onze isolatie-experts, ontvangt u een maatwerkadvies. Samen met u bespreken we een plan van aanpak. Onze isolatiemonteurs zullen daarna de werkzaamheden zorgvuldig en onder certificering uitvoeren”, aldus Arthur Rouwenhorst.

In juni van dit jaar betrok hij het pand aan de Kayersdijk, dezelfde straat waar zijn vader en oom al in de jaren 70 een installatiebedrijf runden. “We zitten hier echt op een A-locatie: uitstekend in het zicht en vlakbij de snelweg, zodat onze monteurs gemakkelijk op weg kunnen. Dat is uitermate praktisch, want we werken met ons isolatiebedrijf door heel Nederland. De afgelopen twee jaar hebben we, bijvoorbeeld, in samenwerking met Winst uit je woning meer dan duizend woningen geïsoleerd in alle delen van ons land.”

A. Rouwenhorst Isolatie werkt alleen met gerenommeerde producten zoals Knauf, Rockwool, Isover en thermoparels. “Wij geven u graag professioneel en vrijblijvend advies over het juiste materiaal bij uw woning.” Het familiebedrijf werkt binnen het overkoepelende Duurhorst, het investeringscentrum van bedrijven die zich richten op het verduurzamen van Nederlands Vastgoed, samen met Windoo Glasisolatie, Bestisol Isolatie en Duurhorst Ingenieurs. “Zo kunnen wij de opdrachtgever een totaalpakket bieden.”

Het team van Rouwenhorst is uiterst gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van verschillende soorten isolatie, zoals spouwmuur-, vloer-, dak- en bodemisolatie. “Onze afzetmarkt betreft voornamelijk woningen of bedrijfspanden van vóór de jaren 90, want de nieuwere panden zijn vaak al prima geïsoleerd. Al onze werkzaamheden zijn gecertificeerd en worden gecontroleerd door Insula-certificatie. De jongens die wij intern opleiden, beschikken in elk geval over de VCA-certificering – die staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers – maar liefst nog iets extra’s en sowieso voldoende ervaring op de weg.

We steken veel tijd en energie in de opleiding, want we hoeven niet per se de grootste in onze branche te zijn maar wel de beste!” Want Arthur kan het niet genoeg benadrukken: “Je komt in het kostbaarste bezit van een mens: zijn huis. Ik adviseer dan ook iedereen die een isolatieklus in zijn of haar woning heeft, te kiezen voor een lid van een brancheorganisatie.” En natuurlijk het liefst bij A. Rouwenhorst Isolatie zelf, maar Arthur zit niet gauw om werk verlegen, zo blijkt: “De huidige subsidieregeling houdt in dat de tegemoetkoming in de kosten uitsluitend wordt verstrekt wanneer er twee isolatie-gerelateerde maatregelen moeten worden genomen. Dat zorgt automatisch voor grotere opdrachten, erg fijn.”

Arthur, tenslotte: “U bent van harte welkom in onze showroom waar we u alle vormen van energiebesparende maatregelen kunnen laten zien. Dat doen wij bijvoorbeeld al voor de adviseurs van de Duurzame Energiecoöperatie Apeldoorn (deA), energiecoaches van de gemeente Epe en adviseurs van Winst uit je woning.”

 

 

Kayersdijk 169
7332 AS Apeldoorn
T: 055-3030010
E: info@rouwenhorst-isolatie.com
W: www.rouwenhorst-isolatie.com