Stedendriehoek

Oeverloos genieten

Op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus is het weer zover. De 14de editie van de Kanaalconcerten. Kom jij ook? Een prachtig en uniek nazomerfestival in de buitenlucht. Een fijne mix van muziek, eten en drinken aan de sfeervolle oevers van het Apeldoorns Kanaal. Op het gigantische podium treden dit jaar grote artiesten op, zoals O’G3NE, Ernst Daniël Smid samen een ster van lokale bodem; Céline Janssen.

De toegang is zoals je dat van de Kanaalconcerten gewend bent, helemaal gratis. Een mooie afsluiting van de zomer, die wat ons betreft niet lang genoeg kan duren! 

Wie komen er dit jaar?
Het programma van deze veertiende editie liegt er niet om. Naast O’G3NE, zij treden op vanaf 20:00 uur onder begeleiding van de 15-koppige popband X’cited, hebben we op het subpodium een paar “oud bekenden” weer weten te strikken; DJ Senga doet de aftrap gevolgd door Vermuyen and Friends en de afterparty wordt gedaan door de welbekende Later als je Big Band en wederom DJ Senga. Dat wordt swingen. Ook de zaterdag liegt er niet om. Adriane Callas met haar Amy Winehouse Tribute zal Amy doen herleven. Gevolgd door de swingende Politie Steel Band voorafgaand aan het hoofdoptreden met Ernst DaniëlSmid en Céline Janssen. Als knallende afsluiter niemand minder dan de Skyblasters. Reden genoeg om te komen toch?  

Is het je opgevallen?
De nieuwe look & feel van de Kanaalconcerten. Vorig jaar heeft Factstory marketingcommunicatie bureau het stokje overgenomen van Emotion. “Eerst een jaar meekijken, luisteren en voelen, eigenlijk het festival goed leren kennen”, aldus eigenaar van Factstory Pim Mulder. Daarna, dit jaar dus, was het tijd om de hele huisstijl van de Kanaalconcerten aan te pakken. Na onderzoek te hebben gedaan, was het duidelijk dat er vanuit de bezoeker behoefte was aan een nieuwe uitstraling. Men bleek toe aan verfrissing en verjonging. De nieuwe look & feel spreekt een bredere doelgroep aan om zo de Kanaalconcerten binnen en rondom Apeldoorn nóg beter op de kaart te zetten. Het resultaat mag er zijn! 

Hieronder nog een keer het programma: