Stedendriehoek

Oergezellig bordspel voor jong en oud

APELDOORN – Het eerste Oergezellig bordspel Apeldoorn is onlangs door Bart Wisbrun – oprichter van de landelijke StichtingTegenZinloosGeweld – overhandigd aan Yvonne Tse-Kok van Shabu Shabu en alle deelnemers aan het bordspel.

Het Oergezellig bordspel Apeldoorn is een eenmalige uitgave en krijgt een gratis verspreiding onder basisscholen, oudereninstellingen, sportverenigingen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, buurthuizen, centrum voor jeugd en gezin, bibliotheken en het gemeentehuis. Het Oergezellig bordspel is een initiatief en uitgave van de landelijke StichtingTegenZinloosGeweld, bekend van het lieveheersbeestje.
De 62 deelnemende bedrijven aan het bordspel ondersteunen de doelstellingen van de stichting. Dit onder andere om meer bewustwording tot stand te brengen en doelgerichte voorlichting in Apeldoorn te geven om agressie en geweld met elkaar te voorkomen, breder bespreekbaar te maken en meer veiligheid tot stand te brengen.
Het Oergezellig bordspel is een leuk, traditioneel bordspel, met volop afbeeldingen van bedrijven en organisaties uit Apeldoorn. De bijbehorende informatiebrochures, voorzien van een voorwoord van burgemeester John Berends, geven onder andere informatie over de spelregels, de deelnemende bedrijven, tips voor meer veiligheid, vele kortingsvouchers van deelnemers om voordelig te winkelen en uiteenlopende tips om pesten en geweld te voorkomen. Aansluitend is Het Oergezellig bordspel Apeldoorn ook inzetbaar als promotie van de onderneming of te gebruiken als een uniek relatiegeschenk.
Voor geïnteresseerden zijn de bordspellen à €17,50 te verkrijgen bij The Readshop, Eglantier 422, via de facebookpagina: het oergezellig bordspel en via het e-mailadres: info@oergezelligbordspel.nl