Stedendriehoek

Nominaties Apeldoorn Business Awards 2019 bekend

APELDOORN – Dit jaar vindt alweer de vierde editie van de Apeldoorn Business Awards plaats. Dinsdagmiddag werden de 18 genomineerden van 2019 bekend gemaakt. Stuk voor stuk Apeldoornse bedrijven die een podium verdienen.

Maandenlang nam de voordrachtcommissie de voorgedragen bedrijven onder de loep. Een tijdrovend selectieproces, want het selecteren van zoveel mooie bedrijven gaat niet over meningen. Wel over keiharde feiten. Ook tips via social media werden meegenomen. Een vijfkoppige jury besprak de voorgedragen bedrijven en verzamelde informatie. Per categorie nomineerden zij drie bedrijven:

De genomineerden van de Apeldoorn Business Awards 2019 zijn:
Starters: Atelier Bijzondere Bonen – De Pastazaak – Rembrandt lunchroom & wijnbar
Detailhandel: AziBi-iBizA – RTV Stegeman – Nawijn & Polak
Toerisme en Horeca: Golf-en Businessclub De Scherpenbergh – Julianatoren – Café de Hamer
Groothandel en Dienstverlening: Meesterlijk Geschikt – Poel Bosbouwartikelen – Krommenhoek
Industrie en Technologie: VRM – Bakkerij Fuite – Pop-up Toilet Company
Maatschappelijke organisaties: Riwis Zorg & Welzijn – Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn – Stichting Kanaalconcerten Apeldoorn

Stemmen voor de Publiekprijs
Ook het publiek krijgt de kans om een stem uit te brengen. De genomineerde met de meeste stemmen ontvangt de Publieksprijs. Een stem breng je uit op www.apeldoornbusinessawards.nl/stemmen

Award Night – 10 oktober
Op donderdagavond 10 oktober maakt Harm Edens op feestelijke wijze de winnaars bekend in Theater & Congres Orpheus. Na de Award-uitreiking is het tijd voor feest met de tienkoppige Hermes House Band.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor de Award Night is nu gestart. Kaarten bestel je via www.apeldoornbusinessawards.nl/tickets.