Stedendriehoek

Nog vrijkaarten voor Winterfair

GARDEREN – De Beeldentuin in Garderen is inmiddels alweer een week omgetoverd tot een prachtig en sprookjesachtig decor waarin je terug gaat naar het Engeland van 1850. Nog van woensdag 5 tot en met zaterdag 8 december zijn bezoekers van harte welkom bij de Winterfair in Dickensstijl.

Rond de tachtig gezellig verlichte tenten, kraampjes en stands met inspirerende producten vind je zowel binnen als buiten op de Winterfair. Tel daarbij de winkels op die te vinden zijn in het hoofdgebouw met zijn oude gevels, waarin compleet ingerichte kamers schuilgaan met de leukste producten en ideeën voor in je eigen huis. Even op adem komen? In Brasserie-lunchroom de Rozentuin, waarbij je wordt bediend door onder anderen mensen met een verstandelijke beperking, staan lekkere winterse gerechten voor je klaar. Neem een Glühwein, een erwtensoep of een kopje chocolademelk met een oliebol met poedersuiker en het ultieme wintergevoel is compleet. Ook op het overdekte en sfeervolle winterterras ben je natuurlijk van harte welkom voor een winterse versnapering!
De openingstijden zijn van 10.00 tot 21.00 uur, op zaterdag sluit de Winterfair om 17.00 uur. De auto kan men gratis parkeren. De toegangsprijzen bedragen €6,50 (14 jaar en ouder). Kinderen tot en met 13 jaar mogen gratis naar binnen. Meer informatie over de Winterfair in Dickensstijl is te vinden op www.winterfairgarderen.nl .

Op het redactiekantoor van Nieuwsblad Stedendriehoek aan de Asselsestraat 140 kunnen nog vrijkaarten worden afgehaald. Hier geldt: zo lang de voorraad strekt!