Stedendriehoek

Nog meer buren apetrots maken

APELDOORN – Apenheul geeft alle inwoners van de gemeente Apeldoorn flinke korting op een seizoenkaart 2019. Volwassenen betalen tijdelijk €25,- per persoon en kinderen van 3 tot en met 12 jaar €22,50 per persoon. Met deze speciale ‘Apeldoorn-actie’ hoopt Apenheul nog meer ‘buren’ bij het park te betrekken. Op zo’n prachtig, groen dierenpark mag immers iedereen apetrots zijn.

Bezoekers van Apenheul maken in het 12 hectare grote bos kennis met zo’n 300 apen. Daarvan loopt ongeveer de helft los tussen de bezoekers. Een bezoek aan Apenheul is dus keer op keer verrassend. Voor een goed gevuld dagje uit, maar zeker ook voor een kort uitstapje. De seizoenkaart is namelijk ook leuk voor hobbyfotografen, natuurliefhebbers of voor wie even een frisse neus wil halen in het bos. Of voor wie de kinderen even in de speeltuin wil laten spelen, om zelf een kop koffie te drinken met uitzicht op de gorilla’s.

De seizoenkaart geeft onbeperkt toegang tot Apenheul van 6 april tot en met 3 november 2019. Bovendien krijgen seizoenkaarthouders veel extra’s, zoals korting op andere dagjes uit en maandelijkse aanbiedingen in het park. Ook mag iedere seizoenkaarthouder eenmalig twee introducés meenemen met 50% korting. Wie een Apenheul seizoenkaart aanschaft, steunt bovendien het goede doel. Een deel van de opbrengst van Apenheul komt namelijk ten goede aan het Apenheul Natuurbehoudfonds. Dit fonds steunt natuurbehoudprojecten over de hele wereld om apen en hun leefgebieden te beschermen.

Kijk voor meer informatie op www.apenheul.nl/plan-je-bezoek/seizoenkaarten/