Stedendriehoek

Nieuwe tribune open tijdens toernooi

VAASSEN – Van donderdag 22 tot en met zondag 25 augustus vindt het 51e KCVO Sportfestijn plaats. Er is een vol programma gepland met de halve finales van het Toyota Wagenmaker Egelbeek Toernooi, een voetbalevenement voor vrouwen en families.

Op donderdag 22 augustus worden de halve finales van het Toyota Wagenmaker Egelbeek Toernooi om 19.00 en 20.30 uur gespeeld. Eerst is KCVO aan de beurt tegen Activia en daarna volgt Vaassen tegen WWMNA. Om 19.00 uur is ook de aanvang van het Rabo-talententoernooi. Hierbij speelt KCVO JO17 en JO19 tegen Vios.

Op zaterdag 24 augustus begint om 10.30 uur het familievoetbaltoernooi. ’s Avonds is er een feestavond met DJ Remco en een optreden van Dennis Wiltink. Op zondag 25 augustus speelt KCVO 2 om 11.00 uur en 13.00 uur start de voorwedstrijd van de pupillen. Om 13.30 uur vangen de finalewedstrijden van het Toyota Wagenmaker Egelbeek Toernooi aan.

Tijdens het toernooi wordt de nieuwe tribune van KCVO geopend. De tribune is voorzien van de tekst: Toyota Wagenmaker Apeldoorn Deventer Zutphen, uw Toyota-dealer in de regio!