Stedendriehoek

Nieuwe locatie voor arbodienst

APELDOORN – BrinQer heeft zijn intrek genomen in het nieuwe Health & Innovation Center Apeldoorn aan de Lange Amerikaweg 61. Dit pand is gelegen op een prominente locatie aan de afrit van de snelweg A1. Het voormalig Yokogawa-gebouw wordt een belangrijk regionaal knooppunt waarin wordt samengewerkt op het gebied van zorg, voeding en lifestyle.

“Het gebouw is omgevormd van een traditioneel kantoorpand tot een innovatiecentrum waar ruimte is voor diverse medische specialisaties en andere concepten rondom vitaliteit en inzetbaarheid. Met dit concept wordt het traditionele beeld van gezondheidszorg doorbroken en wordt een specialistisch, eigentijds en laagdrempelig totaalpakket aangeboden. Van arbodienstverlening, vitaliteitsprogramma’s en coaching tot medische behandelingen en nazorg. Daarna(ast) wordt het totale pand verbouwd tot een duurzaam (label A) gebouw met een klimaatgevel, een groen dak (daktuin) en water als natuurlijke koeling. Wij zijn trots hier onderdeel van uit te maken”, vertelt directeur Arjan Donker.

BrinQer is een eigentijdse, activerende arbodienstverlener, adviseur duurzame inzetbaarheid en re-integratiebedrijf. Donker: “Naast bijvoorbeeld de verplichte basisovereenkomst arbodienstverlening leveren wij als eerste in Nederland de BrinQer InzetbaarheidsGids. De techniek en de data zijn tot stand gekomen vanuit initiatieven van TNO en het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI.nl). Wij zorgen ervoor dat u naast verzuimmanagement direct aan de slag kunt met Preventie en Duurzame Inzetbaarheid. Direct! Wij ontwikkelden een zeer toegankelijk, betaalbaar en pragmatisch instrument. U kunt er als één van de eerste betrokken organisaties in Nederland nu al mee aan de slag! Al arboklant bij BrinQer? Dan krijgt u het bij de basisovereenkomst arbodienstverlening. Nog geen arboklant? Bel voor de mogelijkheden. Die zijn er voldoende!” Voor meer informatie: www.brinqer.nl  en telefoon 055-3574360.